středa 22. května 2013

Karaimi...

Krásné ráno vám všem..

Protože se mi opět začíná otevírat srdce,dostávají se ke mě lidé,kteří mě velmi inspirují..
Jedním z těchto nádherných lidí je i Kateřina Karaimi Motyčková..
Znám ji mnoho let..Potkávala jsem ji v bio jídelně Spirála,kterou vlastnila s manželem..
Má kamarádka Simonka pro ně pracovala v jejich bio prodejně vedle..
Tato žena mě vždy provokovala svou přirozenou krásou a neskutečným klidem,který z ní sálal:-)
Jak to jen dělá?:-)
Dlouho jsem o ní neslyšela,ani na ni nemyslala..Pak se ke mě začínalo dostávat její jméno přes nejrůznější lidi,ale stále jsem o ní nic nevyhledávala,až do chvíle,kdy mi má přítelkyně poslala odkazy na její přednášky..
Viděla jsem jich spousty..
Vím určitě,že ji chci poznat osobně a navštívit ji v jejím domě,kde s manželem pracují na zkvalitnění lidského života..
Její poselství, energie ,kterou vydává, její zjev,  to všechno hluboce zasáhlo mou Duši..
Ráda bych se s vámi podělila..
Až budete mít chvíli sami pro sebe,pohodlně se usaďte,nebo si zalezte do postele a nechejte na sebe působit slova,která pro mě opět znamenají velkou naději,že život je krásný, láska je všude a netřeba se trápit:-)

Mějte se nádherně a prožívejte svou přítomnost v lásce..

Bi

13 komentářů:

  1. Milá Brigit
    Na to se nedá nic říc jen krása .. duše!
    Jarka

    OdpovědětVymazat
  2. Drahá Jaruško..
    přesně jak píšeš..není co dodat..Děkuji za tyto lidi..Moc mi pomáhají..tak jako Ty:-)
    Bi

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Brigit,

    hezký článek, videjko si určitě pustím.
    Ještě jednou jsem ti chtěla poděkovat za to, jak si mi vyložila karty a zároven se omluvit za to, jak jsem otravovala. Byla jsem zoufalá. Tak se nezlob.
    Jsi skvělá a silná žena.

    OdpovědětVymazat
  4. Drahá Dullsinko..
    Nemáš zač děkovat..já ráda,vždyť víš:-)Hlavně se netrap děvčátko..všechno máš před sebou..Všechno se dá zvládnout,když jsme zdraví a živí..To je to jediné na čem záleží..Mám Tě moc ráda,opatruj se a zase napiš:-)
    Bi

    OdpovědětVymazat
  5. Sestra k té paní chodila asi půl roku a pak přišla s tím, po jednom rituálu , že má v noci strach, pak se to dostalo do té fáze, že slyšela chodit někoho po pokoji, samozřejmě to bylo intenzivní - na prášky... Díky Bohu se z toho dostala, už tam nechodí. Když napsala paní Motyčkové dopis, kde popsala své problémy, bylo jí odpovězeno slečnou, která vyřizuje za pí Motyčkovou korespondenci, že má přijmout sama sebe, tečka. Její kamarádka, která tam chodila rok, to štěstí neměla. Zrovna jsme se bavili o tom ,že je na tom špatně, mluví roztřeseným hlasem, stále opakuje, já hořím musím to sama překonat...Za chvíli zvoní telefon a sestra pak řekla, že kamarádku odvezli rodiče na psychiatrii...Tak jenom doufáme, že se z toho dostane..Nechci říkat, že všechny semináře jsou špatné a člověk se nemá kam rozvíjet, jen, že když se to stane, tak málokdo pomůže...

    Více zde: http://karaimi-motyckova.webnode.cz/
    Vytvořte si vlastní stránky zdarma: http://www.webnode.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Tohle se nikde nedočtete, zvláštní, že když to napíšu na youtube, tak to hned mizí... Je to varování pro ostatní. Já znám dvě holky co tam chodili a z nich je jedna na psychiatrii a druhá tam skoro byla. Nějak si myslím, že jich bude více..:-(

    OdpovědětVymazat
  7. Pane Jaroslave..
    Omlouvám se,že až teď reaguji na váš komentář..
    To co popisujete je velmi smutné a závažné,bohužel dovoluji si tvrdit,že docela časté..
    Velká spousta terapeutů neznají psychickou pohodu či nepohodu člověka,který za nimi přichází..Většina sezení či rituálů spouští špatné emoce a probíhá tzv očistný proces,někdy to jde do psychické,někdy do fyzické úrovně..vždy je potřeba"servis"pro klienta poskytnout a v těchto případech je to více než žádoucí..Sama jsem se po víkendu osho meditací dostala do velkých depresí a nějakou dobu docházela k psycholožce a brala léky..ale to už je 15 let..nevěděla jsem jak a co funguje..můj bývalý muž jedné takové paní uvěřil to co mu říkala a dal se na převádění duší..jistě si dokážete představit jaké to mělo na naši rodinu dopady..dnes docházím na tyto
    akce jen k lidem kterým věřím a kteří mi poskytují kompletní péči až do naprostého zklidnění situace..také už dnes sama provozuji metody,které mi nedovolí do depresí utíkat..
    Pokud by sestra či kamarádka chtěly,tak se mi mohou klidně ozvat..Nebudu je léčit,ale můžeme posdílet své zkušenosti,aby lépe pochopily a cesta k uzdravení vede přes pochopení systému a samy sebe..Přeji hodně síly..Tito lidé potřebují spoustu pochopení a lásky..
    Věřte,že vím o čem hovořím..
    Mě paní Motyčková neodpověděla dodnes na můj email..osobně jsme se nesetkaly..video,které jsem zveřejnila mi pomohlo mnohé pochopit..Vzala jsem si co jsem potřebovala..
    Myslím na vás a děkuji..
    Bi

    OdpovědětVymazat
  8. Já když na tu paní koukám, není mi vůbec dobře. Něco mi na ní nesedí. Také mi připadá, že ze sebe dělá víc, než je.

    OdpovědětVymazat
  9. Paní Motyčkovou jsem nejdříve poznala prostřednictvím článků a videí.Něco mně na ní vadilo,zneklidňovalo,ale nebyla jsem si jistá.Pak jsem měla možnost poznat ji osobně.Hraje hru "na někoho",kým podle mně není.Zda vědomě,či tomu sama uvěřila,ví pouze ona sama.

    OdpovědětVymazat
  10. Milá Stello.
    Paní Motyčkovou jsem živě nikdy neviděla. nemohu posoudit. Tento článek je starý 4 roky. Hodně se za tu dobu u mě změnilo. Venku a hlavně uvnitř...Jak píšete.. jen my sami víme kdo vlastně jsme a naše jednání nás někam jistě přivede. Asi se budu muset podívat , kam se Karaimi posunula za 4 roky co jsem ji neviděla:-)
    Mějte se moc hezky a děkuji
    Bi

    OdpovědětVymazat
  11. Znám Karaimi asi 10let osobně,klasika ...kážou vodu ,pijí víno)))ale jestli to jen hrají nebo tomu věíí to fakt nevím))))

    OdpovědětVymazat
  12. Karaimi,má dvě role.Jednou je "bohyně" a druhou "kariéristka".Umí některé šamanské techniky, ale především je dokonalá byznysmenka.Umí prodat co dělá a to je její prioritou.Používá své kouzlo osobnosti a dar řeči.Bohužel práce s tak vysokou energií,vyžaduje hlubokou sebedisciplínu,vyrovnanost,sebelásku a opravdovou zasvěcenost do daného tématu.Vykládat o tom,co všechno znám. s kým spolupracuji a jak jsem TOP v tomto oboru ,je super.Bohužel moje osobní zkušenost je i jiná.Karaimi není,tak vědomá a vyzrálá duše,jak se prezentuje.:-( Je důležité zvládat své emoce a umět rozkódovat pole pracovní a pole osobní .Psychický teror není vidět,ale bolí.

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za návštěvu a přeji krásný den..