pátek 16. listopadu 2012

Narozeninová nadílka

Drazí moji čtenáři..

Přeji vám všem krásný den..
Letošní rok je pro mě velmi významný z mnoha důvodů a protože mě už trochu znáte a víte,že mám ráda znamení a souvislosti,tak vám to objasním i z této strany..
Letos mi je 36,což po sečtení dává 9..
Narodila jsem se 9..

Číslo 9 má podle numerologie analytické schopnosti,potřebuje pochopit všechny souvislosti :-), pro toto číslo je velmi důležitou otázkou víra,pokora a důvěra..
Myslím,že i z těchto důvodů jsem si založila tento blog,kde se tak ráda s vámi potkávám..
Letošní devítkový rok,který mi za pár dní končí mi pomohl pochopit mnohé..

Ráda bych vám všem k příležitosti svých narozenin nadělila pár dárků..
Co pro vás mám?
Jsme na Srdcové cestě,takže jsem se rozhodla obdarovat vás svými "duchovními poklady",které mě provází na cestě hledání sama sebe,chápání souvislostí a spokojeného života..

První dárek je pro mě začátkem všeho..
Druhý dáreček mi otevřel cestu k malým i velkým"zázrakům"

 Třetí dárek mi otevřel cestu k mému srdci




Vím,že na ostatních blozích teď probíhá spousta soutěží,které se jmenují cizími názvy:-)
Já mám ráda češtinu,takže proto bych vás ráda touto cestou pozvala na malou narozeninovou soutěž..
Vyhrát tedy můžete tyto krásné knihy,které velmi významně ovlivnily můj život..

Podmínky soutěže?

Protože vyznávám svobodnou vůli člověka,účast v soutěži je tedy zcela dobrovolná,tak jako plnění soutěžního úkolu,prosím vás tedy,pokud se budete chtít zůčastnit ,zanechte mi ,pod tímto článkem odpověď na otázku
 Co pro vás znamená slovo láska?
Vím,že mnozí z vás chodíváte ke mě na tajňačku,ale pokud změníte názor,tak budu moc ráda,když se odtajníte a ukážete mi své obličeje a přihlásíte se k mým čtenářům..
(Není podmínkou)
A ještě poslední prosba.
Budu velmi ráda,pokud upozorníte na tuto soutěž i jiné přátele..
 Přála bych si,aby knihy přišly do rukou,které je opravdu potřebují...

Losování proběhne 9.12.2012 v 9hod,v den mých narozenin:-)
Ke každému dárku ještě ode mě obdržíte něco pro krásu(rtěnku Loreal) a maličkost pro potěšení..

Moc se těším na vaše odpovědi a své narozeniny,protože se navzájem obdarujeme:-)
Přeji hodně štěstí..
Velmi vám všem děkuji za přízeň..
Mějte krásné dny
Bi

38 komentářů:

  1. Milá Brigit.
    Láska pro mne znamená celý život.....
    Jako malá holka jsem s láskou vzhlížela k mamince a pochytávala její vědomosti pro život.
    Jako slečna po pubertě jsem dávala a dostávala lásku od chlapce a pak od manžela.
    Jako maminka jsem lásku dávala a do dnešních dnů dávám svým synům a přijímala a přijímám jejich lásku a doufám, že ještě dlouho budu.
    Jako babička dávám lásku své vnučce a moc bych si přála vnučce dávat lásku ještě hodně dlouho a také přijímám a doufám, že ještě několik let budu přijímat lásku její.
    Láska má mnoho podob, které provázejí životem.......
    Láska pro mne znamená vidět něžnost v očích druhého, jeho radostný úsměv, pocit pohody a klidu. Lásku svobodnou. Lásku vyjadřovanou bez slov a přesto na dálku objímající.......


    OdpovědětVymazat
  2. Jaruško,se slzami v očích z Tvé odpovědi a velikou úctou Ti děkuji za odvahu,se kterou jsi jako první odpověděla na mou,zdánlivě jednoduchou otázku..
    Opravdu si toho vážím.
    Přeji Ti,at Tvá láska stále kvete a činí štatnou Tebe i všechny okolo..
    Krásné dny..
    Bi

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Bi, v prvé řadě děkuji za návštěvu, dala jsi mi opět sílu, kterou zrovna teď potřebuji. Usmívám se tu, já mám narozeniny den po tobě, jsme takoví střelečci střelení,viď ♥ Láska je pro mě složité slovo, protože jsem v ní nevyrůstala. Teď, když mám děti, tak mohu porovnat lásku mateřskou, lásku k bližním, k přátelům...Každá je trošku jiná, ale propoení těchto lásek je krásné a dělá mě šťstnou. Milá Bi, děkuji že jsi, a že svou lásku dáváš dál. Přeji Ti krásný den. Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Drahá Haničko..
      Už tu zase bulím,jako želvička,po Tvém krásném komentáři a jsem moc ráda,že k těm"střeleným"patříš i Ty:-)Nádhera..Stejné přitahuje stejné..Milá Hanulko,když nám něco v životě chybí,je to proto,abychom to hledali v sobě a jinde:-)
      Tak jako Ty jsi svou lásku našla u svých dětí,tak já našla svou sílu se svým mužem po neskutečných trápeních a mnoha nepochopených vztazích..Máš pravdu,láska je složitá,ale všichni ji v sobě máme a příjde mi,že když si o ní budeme takhle pěkně povídat a meditovat nad tímto tématem,tak se v každém z nás alespon na chvíli určitě něco zahřeje a tu krásnou energii vyšleme do světa..
      Měj se opravdu krásně a kdyby si cokoliv potřebovala,nebo jen tak popovídat,tak email na mě máš:-)
      Pa milá a děkuji
      Bi

      Vymazat
  4. Milá Brigit,děkuji Ti za pozvání.
    Tu knížu Miluj svůj život dobře znám, pomohla mě v těžkých životních chvílich.Někdy,když je mě ouvej po ní ráda šáhnu.Momentálně ji má nachystnou pro jednu maminku,ta ji předá svému synovi.Doufám ,že mu pomůže tak jako mě a bude v dobrých rukou.
    Po přečtení mojí jmenovkyně:) nemám slov a mám slzu v oku a husí kůži. To je ta láska jak ji cítím já a líp bych to nenapsala(na to psaní moc nejsem:))
    LÁSKU MŮŽEŠ DÁVAT,KDYŽ JI MÁŠ PLNÉ SRDCE PRO SEBE A S RADOSTÍ JI ROZDÁVÁM I PŘÍJMÁM.NA LÁSKU NENÍ TŘEBA SLOV PROSTĚ VÍŠ.LÁSKA MÁ MNOHO PODOB A KAŽDÁ JE KRÁSNÁ,PROTOŽE JI DÁVÁŠ S LÁSKOU!
    Krásné dny plné lásky a přeji aby jsi ji měla spoustu jak pro sebe,tak pro své okolí.Jarka.B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaruško milá..
      Děkuji Ti za krásná slova..Vždy mě zahřeješ u srdíčka..
      Jsem moc ráda,že "mou Bibli"znáš a šíříš dál..Je to krásná kniha a moc pomáhá..Děkuji Ti za Tvou"láskovou meditaci",přeji Ti spoustu štěstí v soutěži a plno naplněných,láskyplných dní..
      Bi

      Vymazat
  5. Milá Brigit!
    Tvůj blog jsem do teď neznala a nesledovala ho ani na tajnačku. :-) Teď jsem moc ráda, že jsem tě objevila a to přesně přes komentář u šikovné Metudky.
    Blogy jsou plné tvoření od šikulek, plné krásy, která vznila pod jejich ručkama a třeba i návodů jak na takové tvoření (jako je to u mne na blogu). Miluji tvoření, ale vím a cítím, že je důležité tvořit si taky uvnitř sebe ve svém nitru, ve svém srdci. Tvořit si ten úžasný pocit, kterému se říká láska. Mít rád sebe sama, své blízké, lidi kolem sebe. Vnímat vše a všechny s láskou i když to není někdy jednoduché a lásku taky všemy směry vysílat a ona se nám bude vracet. V to věřím a toužím po tom, aby to tak měli všichni ostatní. Aby zmizela veškerá nenávist, zloba a závist a lidé měli duše plné lásky. Jak by nám pak bylo všem lehko a krásně.
    Už teď se těším jak si pročtu všechny komentáře, které sem přibudou a taky si prolistuji tvůj blog a počtu si všechna tvá láskyplná pohlazení. Pa a díky! Iveta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Ivetko..
      Vítám Tě u mě a děkuji za překrásný komentář a zamyšlení..Koukám,že taky ráda nosíš růžové brýle jako já a to se mi moc líbí..
      Pořád věřím,že to s námi lidmi dobře dopadne:-)
      Láska je krásná věc,ale jak si napsala,začít by měla v nás samotných..Pokud máme rádi sami sebe,tak je pro nás samozřejmé,lehčí a krásnější šířit lásku dál..
      Každý máme na sobě či v sobě něco,za co bychom se mohli milovat..Držím nám všem palce,aby nám konkrétně tento bod z Tvého komentáře ,šel snadno a dobře,bezbolestně a radostně:-)
      Dík moc za Tvé řádky a postřehy..
      Ráda Tě tady uvidím..
      Krásný den
      Bi

      Vymazat
  6. Má milá děkuji za pozvání na tvou krásnou narozeninovou soutěž, vybrala jsi tak krásné téma jako je láska a tak si myslím , že bude opravdu zajímavé číst komentáře lidiček co ti napíší..
    Já si život bez lásky nikdy nedokázala představit, je mnoho druhů lásky, celý život jí všudek kolem sebe hledám, toužím po lásce asi jako každá romantická duše , po jejích projevech jak od partnera tak i od svých dětí , ale od té doby co mám děti jsou oni středem vesmíru na mé planetě láska.. neznám nic krásnějšího než milovat své děti a být jimi milována , jejich mazleni, tulení, pusinky krásné dopísky s vyznáním miluju tě maminko.. o tuhle lástku se bojím ze všeho nejvíc na světě, čas tak letí a děti tak rychle rostou.. velkou mou láskou byl také můj pes Trusty před třemi lety odešel navždy a kus mého srdce odešlo navždy s ním .. někde jsem kdysi četla citát , že jediný způsob jak si za peníze koupit lásku je koupit si psa.. v mém případě to tak bylo na 100% .. měj krásný víkend pa Dita

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Drahá Dituško..
      děkuji,že jsi si našla čas..Tvá laskavost je vidět na Tvém tvoření..Děti jsou opravdu úžasným ohýnkem lásky,který ji často zahřívá a rozdmýchává v našich srdcích v dobách těžkých či složitých,učí nás myslet nesobecky..Děti jsou darem a samy si nás vybraly,však víš..Pokud jim naši lásku dáme opravdu ze srdíčka bez postranních úmyslů,tak nám jejich láska zůstane po celý život,i kdyby byly na míle daleko..Určitě si velmi milující maminka a těším se,jak jednou budeš stejně vroucně milovat i svá vnoučata:-)
      Láska má mnoho podob a láska ke zvířeti je jednou z nich..Pejsci jsou toho důkazem..
      Vzpomínej na toho svého s láskou a beze smutku,protože tak jako obdaroval Tebe ,tak i jeho duše si určitě ten život s Tebou krásně užila..
      Měj se moc hezky a děkuji
      Bi

      Vymazat
  7. Milá Brigit,Tvůj krásný upřímný blog jsem našla díky blogu Autíček Jeníček,kde jsem nechávala vzkaz pro Marcelku-Amálku.Věřím na splnění přání,která vyšleme v mysli do vesmíru,protože při čtení o jeníčkovi,jsem si v duchu přála pro něj tady v Irsku sehnat magnetické stavebnice .A dnes jsem koupila dokonce dvě,zdálky na mne mrkaly na jednom bazaru.jsem moc ráda ,že jejímu jeníčkovi snad udělají radost a doufám,že se mi ozve.Po přečtení komentářů nad mým mám až slzy v očích,protože láska je tu všude s námi,ačkoliv to někdy není až tak vidět.Ač nemám své děti,přesto mám dva kluky,které jsem vychovala a jsou mí,jako kdybych je porodila a i když jsme se s jejich tátou rozešli,doufám že jejich lásku nikdy neztratím.Ani lásku ke svým pejskům babunkám,které mi strašně chybí a se kterými ,stejně jako Ditě odejde jednou velký kus mého srdce.Přeji si lásku a přeji ji všem i Tobě,pro mnohé je láska útěchou i světlem špatných dnů,se kterými se setkáme občas všichni.Už se těším až si po nocích mimo blogů všech šikovných tvořilek budu číst i ten Tvůj.A vím,že láska není jen slovo,pro mne je vším!Hodně láskyplných komentářů a taky dnů Ti přeje Marcela nemám svůj blog a nevím pod čím se zde přihlásit,nějak se v tom nevyznám ,proto se omlouvám za anonymní,mám profil na Lidech.cz pod mým mailem macekie@email.cz.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelko..
      Vítám Tě u mě..Děkuji za tvou vekou upřímnost,že jsi mi tady tak otevřela své srdce a své soukromí..
      Lidé,kteří dokáží příjmout do života"cizí"děti,mají u mě obrovský obdiv..Prožívám něco podobného jako Ty..Vyvdala jsem dva syny a když s námi nejsou pořád,miluji je jako kdybych je porodila..Myslela jsem si,že to tak má většina žen,ale není tomu tak a spousta lidí to nedokáže pochopit..Zůstala jsi s nimi a tím si jim dala největší dar ze všech..Marcelka ,maminka od Jeníčka ,je podobná bytůstka,jako Ty..Je nádherné,že ji tak pomáháš..Budu ráda,když zase příjdeš..měj krásné dny a moc děkuji
      Bi

      Vymazat
  8. Milá Brigitko, nádhernou soutěž jsi pro nás připravila. Je tak milá a něžná, jako celý tvůj blog. Každá z knížek dokáže bezesporu posunout člověka na jeho (srdcové) cestě dál, a proto i já zkusím své štěstí.
    Láska...dere se mi na klávesnici asi tisíc slov, ale nemůžu tu psát romány jako Goethe nebo Hemingway. ;-) Tak na to půjdu pocitově...Láska je pro ně velká pusa od mého muže, káva, kterou mi ráno připraví, objetí mojí mamky, která mi pořád ještě říká "Lucinečko" a stisk ruky mého taťky, který mi pořád ještě říká "Lucíku". Láska je pro mě zutí si bot a dát je tomu, kdo je bosý. Láska je pro mě úsměv od neznámého člověka. Láska je...když se mi chce smát a plakat zároveň, když je mi úzko, protože láska občas znamená i strach. Láska je...je vším, je všechno na světě!
    S LÁSKOU tvá Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Drahá Viv..
      Jsem moc ráda,že jsi přišla..CO napsat velké šiřitelce lásky,která ji rozdává kde může,pomáhá rozveselovat a hladí všechny kolem svými fotkami,slůvky,radami a mailíky v pravý čas..
      Moc Ti děkuji za Tvé podoby lásky,za všechno co děláš a za to,že jsi..
      Díky a posílám velké objetí..
      Bi

      Vymazat
  9. Ahoj Brigitka, tvoj blog som nasla uplnou nahodou u Jarmilky na blogu, tiez by som sa chcela zucastnit tvojej narodeninovej sutaze. A odpoved na otazku, co znamena pre mna laska? Tak u mna ako u kazdeho cloveka ma pre mna laska mnoho podob a to laska k bliznemu, rodine, priatelom a znamym. Laska pre mna znamena spolahnut sa na daneho cloveka v kazdej moznej situacii a ten clovek sa moze spolahnut aj na mna. Laska je pre mna mat rad cloveka bez hranic a dat cloveku druhu sancu ak spravi chybu. Laska je pre mna aj priatelstvo neznamych ludi, ktori ked sa stretnu tak su k sebe vreli, ustretovi, mili a neskor ked su dalej od seba tak si na daneho priatela najdu cas aby sa ho spytali ako sa ma :) Prajem pekny zvysok vikendu a vela lasky :) Nellie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Nellie..
      Vítám Tě tady u mě a děkuji za Tvůj nevšední pohled na lásku..Máš pravdu..Láska nemá hranic,láska je nekonečná,neomezená časem,ani prostorem,je pomáhající a podporující..a jak si krásně poznamenala,dává druhé šance:-)
      Díky moc za Tvé řádky a těším se na další setkání..
      Měj se moc hezky
      Bi

      Vymazat
  10. Láska je tisíc motýlých křídel v břiše...láska je švitoření dětského hlásku...láska je vůňě přírody..vyjít ven nadechnout se zhluboka a zavřít oči..láska je rozdávat radost a smích...pozorovat východ slunce...láska je naše energie.. je to náš pohon pro život..to je láska.Milá Bi chtěla jsem Ti tímto popřát krásný den..chodím k Tobě s kávičkou počíst si,máš tu útulno.Bohuna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohunko to je nádhera..
      Děkuji Ti za návštěvy a Tvůj pohled na lásku..Je úžasný..Motýlky v břiše jsme měli určitě každý a nedá se na to zapomenout,tak jako na hlásky dětí či ranní vůni venku..
      Díky..Nádherný láskyplný den Ti přeji
      Bi

      Vymazat
  11. Ahoj Brigit, děkuji za pozvání, velmi!!!
    Ceny jsou luxusní!

    Láska je cit, který předáváme druhému, milovanému aniž bychom museli cokoliv říkat...vyzařuje z nás a ovlivňuje pozitivně všechny blízké.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Safarko:-)
      Jsi moc krásná a chytrá:-)
      Láska vyzařuje z nás a ovlivňuje pozitivně všechny blízké a já bych dodala i celý svět:-)
      Měj se moc hezky a děkuji..
      Brigit

      Vymazat
  12. Ahoj Brigit,

    děkuju za milý komentář, ráda se do soutěže zapojím. Knížky vypadají dobře, třeba se mi to poštěstí a jedna se ke mě dostane. Nu...uvidíme.

    Láska? To je dle mého něco, co má každý jinak. Něco,co jinak cití,vnímá i prožívá. Záleží na tom, koho milujeme, jaký je a z jakého důvodu k němu chováme city. Pro mě osobně je momentálně láska k přítelovi velká. Slovo láska z mé strany k němu vyjadřuje jeho povahové vlastnosti,ale i věci a pocity, co se mezi námi odehrávají. Je hodný, miluju jeho tmavé vlasy, miluju když má mokré řasy, mám ráda když mě z ničeho nic obejme, pohladí, pochválí něco,co jsem uvařila, napíše mi hezkou sms, přinese mi nějakou dobrutku..zajíma ho proč jsem smutná,miluju jak řídí..byla by toho spousta,spousta a spousta. =)

    Hezký den Brigit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Drahá Dullsinko..
      láska pocitová,obrazová,prožitková...Moc děkuji za Tvůj komentík..Opět jsi mě přesvědčila o svém velmi hlubokém vnitřním světě..
      Krásný večer..
      Bi

      Vymazat
  13. Milá Brigit,moc ráda se zúčasním soutěže:-)
    I mé životní číslo je 9...

    Láska?
    Je krásná,deroucí se,žhnoucí...dokáže být i chladná,pálivá i bolavá...
    Já jsem vděčná za každou podobu lásky kterou jsem směla poznat.
    Věřím na lásku i v lásku...
    Užívám si lásky,vychutnávám a už nechci pustit...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Drahá Věruško,vítej u mě a velmi děkuji za krásné vyznání ženy,ze kterého mluví zkušenosti a ví o čem ten život je..
      Přeji Ti,ať Ti Tvá láska zůstane napořád,uvnitř Tvého srdíčka..
      Díky a krásný večer Ti přeji..
      Bi

      Vymazat
  14. Milá Bi,
    tak jsem dorazila :).
    Přeju krásné narozeniny a ráda odpovídám: láska je - samet, teplo, jistota, náruč; představuju si ji jako čistý, nejčistější křišťál, neviditeně schovaný v šedém kameni. Nazýváme celý kámen "láskou", ale to šedé navrchu, to je jen sebeláska, až to čiré uvnitř je láska sama. Proto trochu neuchopitelná, nepochopitelná..., ale určitě stojí za to ji vybrousit.
    Hezký večer! M

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Drahá Mariánko..
      Děkuji Ti za nesmírně poetický popis Tvého prožívání slova Láska..
      Ta představa křištálu ukrytého v kameni je opravdu velmi zajímavá a jak píšeš neuchopitelná pouhou myslí..
      Díky Ti a měj se nádherně
      Bi

      Vymazat
  15. Ahoj Birgit, díky za pozvání.
    Já se účastním nesoutěžně, jistě je tu spoustu dárkuchtivých.
    Chlěla bych Ti ale popřát - spoustu optimismu a naplno prožitých dnů s Tvými blízkými. Drž se!
    Prima večer,
    J.=)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anděli můj pozemský,děkuji za to,že na mě myslíš,že ke mě posíláš hezké a podpůrné myšlenky..
      Zcela nesoutěžně jsi mi opět předvedla Tvé podání slova Láska:-)
      Velmi Ti za to děkuji Jituško..
      Tobě také přeji jen to nejlepší..
      Krásné dny..
      Bi

      Vymazat
  16. No já nevim, mně teda 37 dává dohromady součet 10...
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Hani..
    Jasně,že máš pravdu..Poletla jsem to..Samozřejmě,že je to 10..
    Díky za upozornění a opravím to hned:-)
    Každopádně díky za přečtení a škoda,že jsi se nezůčastnila soutěže..Ale i tohle je projev lásky,upozornit druhého na jeho chyby..
    Díky měj hezké dny..
    Brigit

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Brigit,
    k narozeninám ti přeji, abys i dál měla dost světla a ukazovala nám, čtenářům tvého blogu, cestu dál.
    Láska je pro mě Bůh, jakkoli je to slovo dnes nemoderní. Díky němu má člověk sílu odpouštět a věřit sobě i druhým.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Drahá Leničko..
      velmi děkuji za návštěvu a překrásné přání..Pokusím se vác všechny nezklamat..
      A Tvé vyjádření slova láska?
      Co dodat..Mráz po zádech,slzy,uvolnění,dojetí..Pravda z hloubi Duše..Děkuji Ti..
      Brigit

      Vymazat
  19. Drahá moja, páč eště ten slavnostní den Tvůj nenastal, já posečkám s blahopřáním háž na dne D;o). Ináč co láska pro mě znamená? V mém životě (tak jako v každém jiném) je podob lásky několik. Nejdůležitější je však láska k sobě samé! Bohužel tohle naši generaci nikdo nenaučil:-(. Když si člověk sám sebe váží, ctí, hyčká, raduje a miluje sebe takové, jaký opravdu je...pak i ty ostaní lásky mohou v jeho rukou rozkvést jako květ lotosu! Nejsou pak nakažené sobectvím, podmínkami, výčitkami, vydíráním, vypočítavostí, touhou po vlastnictví... Kdyby nás rodiče i učitelé ve školách učili sebelásce, jak by bylo na světě krásně, bezbolestně! O lásce mateřské, lásce k Bohu, lásce k partnerovi, sourozenci či příteli se dají psát sáhodlouhé statě;-D. To snad někdy příště. Slunce v duši. Bosk Míša

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Drahá moja Mišulínko..
      Děkuji ti,že sji ke mě přišla podělila jsi se se mnou a s ostatními s Tvými niternými pocity..
      Myslím,že máš obrovskou pravdu..Sama jsem otázku sebelásky řešila hodně dlouho a letošní rok jsem si prošla opravdovou generálkou,ale to Ty víš,byla jsi u toho se mnou:-)Děkuji Ti za pomoc iTvá slova..Když dokážeme milovat sami sebe pravou,pokornou,nesobeckou a naplněnou láskou,teprve pak jsme schopni takovou lásku vydávat..Měj krásné dny milá a moc se těším na setkání..
      Bi

      Vymazat
  20. Moje milá Brigit, doufám, že se na mě nebudeš zlobit, ale dovolila jsem si tě "nominovat" v "JEDENÁCTCE" na mém blogu, více informací se dozvíš tam ....... Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Makulko..
      Tak Ti tedy pěkně děkuji:-)
      Jsem nominovaná už podruhé,takže si pěkně procvičím své psaní i uvažování:-)
      Děkuji,děkuji,děkuji..
      Brigit

      Vymazat
  21. Milá Brigit, brouzdám po netu a otevřela jsem tvůj blog s tvojí soutěží. Moc ráda bych se zúčastnila. Mne kdysi v mé těžké životní situaci pomáhaly knížky - Slepíčí polévka, kde jsem pročítala živnotní příběhy lidí, kteří překonávaly své bolesti.
    Láska ? Lásku cítím každý den ve vztahu k svým blízkým, ke svým dvěma pejskům, ale snažím se ji předat i v práci v kontaktu s klienty, ale i úsměvem zcela neznámým lidem .
    Přeji ti k dnešnímu dni mnoho radosti, zdravíčka a spokojenosti. Ať tvé dnešní narozeniny jsou výjímečné a zapíší se ti do dušičky.
    Krásné adventní dny Iva

    OdpovědětVymazat
  22. Milá Ivuško..
    Velice Ti děkuji za Tvůj láskyplný komntář a také za návštěvu..Slepičí polévku také dobře znám..Krásné příběhy..
    Přeji ti také jen to dobré a jak tady čtu,tak myslím,že k Tobě ani nic zlého přijít nemůže..Co vydáváme dostáváme..Však víš..
    krásné dny a nebuď smutná,že jsi nevyhrála,zase brzy něco vymyslím:-)
    Bi

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za návštěvu a přeji krásný den..