čtvrtek 21. března 2013

Miluji ženy..






Krásný den moji nejbližší..
Dnes jsem zažila opět něco vyjímečného..Potřebuji se podělit..
Před pár týdny,jsem pod tíhou okolností hledala možnosti,jak přijít k penězům a přitom být s dětmi,jak se osamostatnit a přitom se nesedřít ve stresu a hlavně,jak dělat to co mám ráda..
Narazila jsem na projekt"ŽENY PODNIKEJTE"..
Jak je patrné z názvu,jedná se o čistě ženský projekt ,pro ženy,které by se chtěly začít osamostatňovat a podnikat..
Týdny běžely a já čekala,až se naplní skupinka..Mělo nás být devět..Úžasné číslo pro pochopení systému,analýzu a prozkoumání věcí ze všech stran:-)
Dnes nastal den D..
Potkaly jsme se.
 Na programu dne bylo seznámení a celým tímto setkáním nás provázela paní psycholožka ŠÁRKA,která mě naprosto dostala svým pozitivním přístupem,energií,krásou a temperamentem..
Po 30 minutách jsem děkovala Bohu,že mé kroky vedl právě tímto směrem..
Začalo postupné představování,mluvily jsme dlouho,hodně jsme se smály a někdy i plakaly..
Během pár hodin jsme si ve zkratce sdělily své představy o podnikání,své podnikatelské záměry a došlo i na bolavá místa v našich Duších..
Byla jsem absolutně nadšená otevřeností všech zůčastněných,tím,jak jsme si energeticky hezky sedly a hlavně tím,že i přes všechna naše trápení,která máme,stále hledáme nové možnosti,jak to dělat jinak..
Ta tvořivost mě na ženách moc baví a nejvíce obdivuji jejich sílu..
Kolik trápení jsme schopny vydržet pro naše děti,jaké neskutečné zkoušky dokážeme vyřešit ...
Prostě dnes jsme si opět uvědomila,jak moc miluji ženy!!!
Jsem šťastná,že jsem ženou a právě teď zahajuji terapii láskyplného hodnocení sama sebe..
Po dnešku si opět myslím,že být ženou je výsadou..
Už jen za to bychom se měly pochválit,jak jsme úžasné..:-)
Moc se těším na další "ženská "setkání a pokud vám mohu doporučit,porozhlédněte se ve svém okolí po nějakém ženském projektu..
Určitě vás obohatí jak mě..

Mějte krásné dny úžasné ženy...
S láskou vaše
Bi

6 komentářů:

  1. Milá Brigitko i já ti děkuji za milý komentář ještě jsem se díky němu k tobě vrátila , abych si přečetla tenhle nádherný příspěvek.. také miluji ženy , které tady popisuješ a tajně doufám že i já jsem alespoň trochu taková, mám ve svém okolí pár takových skvělých žen co opovídají tvému popisu a jsou to mé přítelkyně, co jsem se vrátila do práce tak jsem ale zase poznala i tu druhou skupinku žen a není jich podle mě málo, nesnáším totiž typ žen drbna, která zkoumá co máš na sobě ale ne v sobě, mile se usmívá a za rohem na tobě nenechá nit suchou... ale o těch nemá cenu psát viď má milá :-)) ty je potřeba ignorovat .-)) přeju ti ať se ti ten projekt i nadále moc líbí a poznáš v něm další milé ženy a bojovnice jako jsi ty sama papa krásný den Dita

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Drahá Dituško.
      Velice Ti děkuji za Tvé řádky..ženy"drbny"ponechej jejich osudu,sama nejlépe víš,jaká jsi a proto se Tě jejich útoky nebudou dotýkat..Vím, lépe se to řekne než udělá..Zkouškami našeho vědomí a sebevědomí procházíme všechny..Přeji ti velkou pevnost sama v sobě a hodně milých a láskyplných žen poblíž..Krásné dny..Bi

      Vymazat
  2. To je jasný, že my podnikavé jsme nejlepší:) Ale jak čtu v předchozím komentáři, tak těch drben a závistivých je bohužel taky dost...v minulém zaměstnání jsem také měla tu čest. Ale jinak ženy samostatné, silné, co se snaží postarat o své děti tak ty obdivuji a miluji také!!!! papa Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Janičko díky za Tvé řádky..
      Občas se my ženy bojíme být samostatné..někdy je pohodlnější "být závislé",ale bere nám to velký kus sebe a naše osobní svoboda se pak velmi složitě získává zpátky..Držím nám všem palce..
      Krásné dny a děkuji..
      Bi

      Vymazat
  3. Moc hezký, děkuji. Já jsem se zrovna dneska udělala také velké rozhdnutí, mějte se všechny dobře:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá paní anonymní..
      Děkuji za vaše řádky..Přeji hodně štěstí na nové cestě..
      Bi

      Vymazat

Děkuji Vám za návštěvu a přeji krásný den..