středa 23. května 2012

Přátelství

Krásné ráno milí moji..

Před časem jsem vám psala,že pojedu na návštěvu k jedné z vás a uděláme rozhovor..
Rozhovor se nekonal,protože milá nová přítelkyně je veřejně stydlivý tip:-)..
Snažila jsem se co jsem mohla,ale všechny mé pokusy skončily slovy"co by si tam o mě psala ,prosím Tě?
Nejsem žádná VIP,pojď si dát radši vínko":-)
A tuš tak moji milí..Rozhovor nebude..
Ale nic si z toho nedělějte,stejně vám o ní něco napíšu..

Začnu pěkně pohádkově..
Bylo nebylo,jednou ráno jsem narazila na blogovou stránku,která se mi velmi zamlouvala svým obsahem,designem a hlavně nářečím,kterým milá" osoba "popisovala své výtvory..
Koukám na stránky mnohých z vás a obdivuji tu nádheru,kterou dokážete vytvořit a vymyslet,takže má návštěva u ní nebyla nic vyjímečného  až do chvíle,než jsme si napsaly pár komentářů,následně proběhl emailík a já jsem pochopila,že máme společného víc než si myslím a začala mě velmi zajímat..
Dlouho jsem nemusela čekat a "náhodou" tato milá osůbka projížděla městem kde bydlím,takže jsme si domluvily setkání.
Večer před mi zatelefonovala,abychom si domluvily podrobnosti a nakonec z toho byl 3hodinový rozhovor:-)
Druhý den jsme se sešly a vše bylo jasné..
Byla mi od prvního setkání tak blízká,známá až to tajilo dech..
Nevím ,jak jste na tom s vírou v minulé životy,ale při setkání s ní jsem věděla od prvního momentu,tak jako ona,že se nevidíme poprvé..
Byl to pro mě velmi silný zážitek..
Cítila jsem se s ní,jako se svou sestrou,nebo velmi blízkou přítelkyní..
Podle jejích slov to vnímala naprosto stejně..
Viděly jsme se další den,pak další víkend a minulý týden byla s dcerkou u nás..
Od začátku spolu prožíváme nejrůznější lekce,které nás navzájem posouvají..
Tento víkend byl pro mou rodinu velmi náročný a ona mi opravdu moc svým postojem a přístupem pomáhala..
Děkuji Ti za to milá má..
Myslím,že je zbytečné, abych vám popisovala průběhy návštěv a zážitky ,které jsme spolu absovovaly..
Naše setkání má pro mě velmi hluboký a silný význam a opravdu jsem moc zvědavá,kam až nás přivede naše společná cesta..
Nic není náhoda,stejné přitahuje stejné a pomoc zvenčí přichází vždy tak jak má..
Určitě i vy máte mezi svými blogovými přítelkyněmi někoho,kdo je vám bližší,nebo jste potkali někoho,kdo vám byl od prvního momentu velmi sympatický..
Není to náhoda..
Zkuste to,sejděte se a třeba zažijete něco krásného:-)
Moc vám to všem přeji..
Už vás nebudu napínat a odhalím mou přítelkyni..
Je to Míša -Mimoska,kterou spousta z vás zná a velmi rádi k ní chodíváte..

Nebojte se navazovat nová přátelství a otevírat se"cizím "lidem,
protože Ti kteří se s vámi touží potkat a sblížit už rozhodně nejsou cizí:-)
Jen tohle jsem vám dnes chtěla říct..
Přeji vám všem krásné dny a spoustu nových přátelství a zážitků..

Brigit

ps:až bude mít Miška čas,tak mi třeba pošle svou fotku,kterou jsem u ní pro vás vyfotila a uvidíte ji i vy:-)

14 komentářů:

  1. Moc krásně napsané...cítím to podobně. Některé blogy mne zaujmou víc a jiné vůbec. S některými lidmi se časem rozepíšeme i po mailu, s mnoha jsem se už viděla naživo a pokaždé to bylo krásné. Nikdy nezklamali. Přátelství je vzácný dar a proto si ho hýčkejme. Krásný den, má milá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Amelinko..
      Děkuji Ti za návštěvu a Tvůj komentík..Mé návštěvy u Tebe mě také nesmírně obohacují a rozhodně patříš mezi ty Duše,se kterými bych se ráda někdy uviděla:-)Každopádně alespoň tady zase naviděnou a děkuji,že jsi..
      Brigit

      Vymazat
  2. Brigitko,
    těšila jsem se na další poklidné zastavení času u tebe na blogu, které mě vždycky tak příjemně zklidní a často rozradostní. Nádherný článek, pro tu radost z něj jsem si ho přečetla dvakrát. Vím, jak cenné je přátelství a musím říct, že blogové cesty jsou nevyzpytatelné a opravdu se přes blog dají najít nesmírně milí a vzácní lidé. Mně se to poštěstilo....však víš, moje drahá Brigit.
    P.S. Míša musela být báječná takhle naživo, jen je mi líto, že se neuskutečnil rozhovor. To bych si početla!
    Krásný den přeje Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Drahá Vivi,
      naše virtuální přitažlivost,byla také dosti neodvratná,pokud si dobře pamatuji na průběha našeho seznámení:-)Ve Tvém případě naprosto nepochybuji,že se uvidíme naživo a velmi se na to setkání těším..Energie přitažlivosti je dokonalá a kouzelná..Těším se vždy na Tvé řádky,postřehy,povzbuzení a pohlazení,často u nic pláču,takovám tím uklidńujícím ,uvolńujícím způsobem..
      Děkuji Ti za všechno milá a těším se na den,kdy se na sebe zasmějeme tváří v tvář..
      Měj se nádherně slunce veselé..
      Brigit

      Vymazat
  3. Milá Brigit moc krásně jsem si u tebe na blogu početla, postila si k tomu tu úžasnou relaxační hudbu co jsem tu našla.. Míša je opravdu moc milá osůbka a to její čmanění také.. vždycky se u jejích komentářů samovolně usmívám... moc krásnž příspěvek o přátelství a nejen o něm.. Dita

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Dituško.
      Vítám Tě u mě..Jsem ráda,že Ti tady s námi bylo dobře:-)Asi se budeš smát ,ale mám Tě stále spojenou s Tvým krásným ptačím polštářkem a od té doby Ti soukromě říkám"Dituška Ptáčková":-)
      Děláš nádherné věci..Míša je skvělá,jsem ráda,že jsme se našly..
      Ještě jednou díky,že jsi přišla a brzy naviděnou:-)
      Brigit

      Vymazat
  4. Opäť si to krásne napísala,tiež to takto cítim, priateľstvo je vzácne a je super nájsť takto spriaznenú dušu. Mám pocit, že prostredníctvom blogu sa ľudia viac otvárajú a tak aj spoznávajú. Som veľmi rada, že som tvoj blog objavila :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Bibinko.
      Nápodobně..Taky jsem moc ráda,že jsme se našly a doufám,že až pojedu za tetou do Blavy,tak se uvidíme i naživo a provedeš mě po těch všech úžasných kavárnách z Tvých fotek,ze kterých vždycky slintám:-)Měj se moc hezky a těším se na naše další přátelské virtuální zážitky..
      Brigit

      Vymazat
  5. Má drahá přítelkyně, hezky jsi to o tom přátelství napsala. Tož aj pěknú reklamu jsi mi udělala:-D:-D:-D. Velmi Ti děkuji za laskavé psaní a vůbec to, že jsi!!! Při těchto setkání člověk cítí neskutečnou krásu boží prozřetelnosti a přítomnosti, úžasnou dokonalost vesmíru, jenž svádí naše cesty stále dokola k sobě navzájem. Je to až dech beroucí okamžik, když se dvě duše, které se znají tisíce let, opět na své pouti životy potkají a obě dvě to o sobě ví. A způsob, jak se naše směry protly, je velmi úsměvný:o). Moc se těším na tu zatím utajenou společnou budoucnost. S láskou Míša

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Drahá moja,
      Tvé nádherné filozofické rozbory musíme rozhodně využít..děkuji Ti,za ta krásná slova..Už se mi v naší budoucnosti rýsuje další obrázek..jééé ten je hezký a užitečný,veselý,naplňující a...nech se překvapit..
      Měj se krásně milá..
      Brigit

      Vymazat
  6. Milá Birgit, déja vu jsem několikrát zažila - jak s lidmi, tak s kraji - ačkoli na minulé životy můj rozum odmítá přistoupit. Ale jsou věci mezi nebem a zemí...
    Mí blízcí zlobiči říkají, že nemám ráda lidi. Ve skutečnosti nemám ráda davy. Lidé jako jednotlivci nebo skupinky mi nevadí. Možná je to tím, že jsem sice od přírody samotář, ale povolání mě vrhá do davových akcí.
    Minulý týden jsem byla mezi organizátory jednoho školení pro 120 chlapů. Mí noví mladí nadřízení mi před nastoupenou jednotkou předali ocenění za 20 let práce. Dostali mě. Tím, že mou dvacetiletou práci ocenili lidé o 15 let mladší než já, lidé, kteří ve firmě pracují pár let. Tím, že to bylo před 120 lidmi. A tím, že těch 120 lidí, z nichž s nejméně polovinou se znám celou tu dobu, povstalo a tleskalo.
    Vaše ocenění je intimnější, příjemnější, před Vašimi věrnými čtenáři. Přijímá se mi mnohem lépe. Navíc jsou to všechno dámy s velkým srdcem, takže si Vašeho ocenění velice vážím a moc za ně děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Oli.
      Děkuji Vám za návštěvu a gratuluji ke všem Vašim úspěchům a oceněním..Čtete se mi velmi dobře a rozhodně si z Vašeho každého příspěvku mnohé odnáším..Děkuji Vám za Váš humor,nadheld a zkušenosti..
      Krásné dny Vám přeji
      Brigit

      Vymazat
  7. To je hezké. Já se s nikým takhle nesešla. A jsem ráda, že si rozumíte a našla si novou duši, se kterou vás pojí hodně společného. Od toho žijeme. Já nejsem typ, který navazuje dobře nové kontakty osobně, a taky si myslím, že nejsem většině lidí moc sympatická, což mě docela mrzí.

    OdpovědětVymazat
  8. Milá Dulsineo..
    Nevěřím tomu,že by jsi byla nesympatická..Mě jsi jednoznačně velmi sympatická a pokud bydlíš někde poblíž,tak Tě ráda potkám i osobně,abychom vyvrátila Tvé pochybnosti:-)
    Měj se krásně a brzy naviděnou..
    Brigit

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za návštěvu a přeji krásný den..