pondělí 10. prosince 2012

Narozeninové losování



Krásné ráno milí moji..
Včera jsem měla opravdu nádherný narozeninový den..
Po několika letech smutných narozenin ,jsem prožila den plný radosti,smíchu a pohody se svou rodinou:-)
Začalo to krásným ránem,kdy jsem nastříhala papírky s vašimi jmény,strčila do velkého hrnečku a přesně v 9hod,náš tříletý Adámek za asistence mě a manžela vylosoval tři výherkyně narozeninové soutěže..

Nebudu vás napínat..
Knihu Miluj svůj život vyhrála ViVi Vintagová,která je podle mého názoru velmi láskyplnou bytostí,na svých stránkách šíří humor,radost a lásku..Mám k ní velmi blízký osobní vztah,i přes to,že jsme se nikdy neviděly..
Jsem moc šťastná,že tuhle knihu vybral Adámek právě pro ni..

Druhá úžasná kniha Vesmírné objednávky poputuje k Nellie,která je mou čtenářkou teprve chvilku,ale včera večer po losování jsem zjistila na jejích stránkách,že dala možnost i ostatním čtenářům zůčastnit se mé soutěže a upozornila na ni na svém blogu..
Nevěřím na náhody jak víte,takže u Nellie jsem se opět dočkala potvrzení,jak vše krásně funguje..
Byla přející a sama byla odměněna:-)Děkuji Ti milá Nell..

Třetí kniha nádherných úvah Cesta k Lásce ,povandruje k jedné soucitné a mě velmi milé čmanilce Ditušce,která mě nejen svými výtvory,ale často i svými komentáři plnými upřímnosti dohnala k slzičkám dojetí..
Dituško děkuji Ti za všechno..

Děkuji Adámkovi za jeho intuitivní losování,blahopřeji výherkyním a vám všem ,kteří jste nevyhráli posílám veliké virtuální objetí a dík,za tu nádheru,kterou jste do komentářů napsali..
Lásky není nikdy dost..Brzy zase vymyslím nějakou soutěž...

Ještě bych vás ráda upozornila na píseň,kterou si můžete poslechnout na začátku článku..Nazpíval ji můj kamarád Tomáš Kočko se svým orchestrem a já byla v předvečer svých narozenin na jeho koncertu..
Když se zaposloucháte do textu písně najdete tam úplně vše..
Pochopíte,jak velmi důležité a nezbytné je poslouchat sami sebe a svou Duši,která nás tak často prosí o pozornost..
Tato píseň je pro mě velkým pokladem..Díky Tome..

Přeji vám všem nádherný den a sama sobě, ke svému novému roku,který mi narozeninami nastal přeji,aby byl méně bolestivý než letošní a abych stále mohla sdílet tu nádheru,kterou si píšeme a předáváme..
Děkuji vám z celého srdce..
Brigit

18 komentářů:

  1. Milá Brigitko, ani nevíš, jak jsme překvapená a jakou velikou radost mám ze své výhry ve tvé soutěži! Navíc knížku "Miluj svůj život" jsem si přála ze všech nejvíc! Vážně všechno musí řídit nějaká vyšší mocnost, která dokáže zařídit, aby všechno bylo přesně tak jak má. Bonusový dárek pro nás všechny v podobě rozhádané duše s tělem od Tomáše je nádherný a pouštěla jsem si ho třikrát (úžasný příběh, velká pravda). Adámkovi, Tomášovi, Tobě a vlastně úplně všem děkuju a gratuluju dalším výherkyním. Věřím, že nás Tvoje knížky, Brigitko, posunou v našich životech zase dál...
    S láskou Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Drahá Vivinko..
      Rozdáváš,dostáváš..Však víš od paní Marušky ,jak to funguje:-)
      Já děkuji Tobě za to krásné obdarovávání,kterého se mi z Tvé strany dostává...
      Gratuluji k výhře a přeji nádherné dny..
      Velkou pusu Ti posílám
      Bi

      Vymazat
  2. Milá Brigit, už několikrát jsem byla na Tvém blogu si počíst, věřím, že jsem ho nenašla náhodou... jen neumím tak krásně psát a tak jsem jen nakukovala ;-) Chci Ti také popřát i když opožděně k narozeninám a je to moc prima, že sis je užila! Měj se hezky, Jana
    Gratuluji všem vylosovaným... já si právě včera knihu Miluj svůj život objednala, tak se moc těším, až si ji budu moct přečíst ;-) Díky za tip!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Janičko moc děkuji za krásné přání a jsem velmi šťastná,že Tě zaujala právě tato kniha.Změnila mi život..Až ji dočteš,tak dej vědět,jak se Ti líbila prosím:-)
      Měj krásné dny..
      Brigit

      Vymazat
  3. Bééééé já zas nic nevyhrála :D :D Gratuluju výherkyním. A jsem ráda, že sis svoje narozeniny krásně užila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dullsinko to příjde neboj:-)
      Narozky jsem si užila a moc se těším na Tvůj rozhovor:-)
      Ještě jednou díky..
      Posílám pusu na líčko,jako odškodné:-)
      Bi

      Vymazat
  4. Ahoj Brigitka, veľmi milo si ma prekvapila, rada čítam takú literatúru ako si mala v súťaži a tak som sa stala tvojou sledovateľkou aby som sa mohla zapojiť a prečítať si tvoje zaujímavé články. Doma už mám knihu Ako sa zbaviť starostí a začať žiť a ešte Tajomstvo a Tajomstvo príťažlivosti sŕdc, a vo všetkých knihách sa spomína vesmír takže je skvelá náhoda, že tvoj Adamko vylosoval práve pre mňa knihu Vesmírne objendnávky. Ďakujem Vám všetkým veľmi pekne, že som 1x niečo vyhrala aj ja a som rada, že si si konečne narodeninky užila podľa svojich predstáv :) Prajem krásne prežitý týždeň a ďakujem ešte raz za také milé prekvapenie :D Nellie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Drahá Nellie..
      Náhody neexistují,ta knížka si Tě vybrala,aby si pochopila zase další souvislosti na své cestě..
      pokud by si chtěla,tak si stáhni i film Tajemství,popřípadě můžu poskytnout:-)
      Jsem ráda,že si knihu vyhrála právě Ty:-)
      Krásné dny
      Bi

      Vymazat
  5. Má milá Brigitko ♥♥♥ jsem ostuda včera jsem sice opravdu průběžně celý den myslela na to že máš narozeniny a musím ti napsat alespoň pár řádečků a popřát ti k nim , soutěž mě přitom vůbec nenapadla, ale doma byl kolotoč a tak jsem večer už nenašla chvilku na psaní, protože jsem do noci šila.. Moc ti děkuji za krásná slova co jsi tady napsala.. děkuji malému Adámkovi , že jeho voňavá ručička vytáhla zrovinka moje jméno a posílám mu za to velikýho hubana..a tobě má milá přeji dodatečně kopisi zdraví protože bez něj nejde nic ostatního a pak jen samé krásné dny plné štěstíčka a lásky , prostě nebe bez mráčků a jen a jen sluníčko jak na nebi tak i v dušince.. paa děkujůůůůů Dita

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dituško drahá..
      adámka jsem za Tebe olůbala:-) a moc děkuji za přání..
      Náhodou mám velmi ráda opožděná přání,protože mi tak prodlužují dny narozenin..:-)
      Krásný večer milá má a napiš mi prosím an email adresu:-)
      Díky..
      Bi

      Vymazat
  6. Dobrý večer Bi...užívej nádherného věku..a výherkyním blahopřeji a ať čtou přepečlivě,nu a já zítra razím do knihkupectví a dokoupím zbytek knížek.Měj se krásně a děkuji za virtuální objetí.Bohuna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Bohunko..
      Děkuji za krásné přání..
      Měj se moc hezky
      Bi

      Vymazat
  7. Milá Brigit přeji Ti k narozeninám hodně lásky zase lásku:)zdraví,spokojenost,štěstí...
    Prostě všechno co si budeš přát:)
    Výherkyním blahopřeji a přeji pěkné čtení.
    pa Jarka.ps :)11 napíši snad až o vánocích to bude trochu klidněji:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaruško milá,moc děkuji za krásné přáníčko..
      S 11 se netrap,jak i to výjde:-)
      Měj se nádherně
      Bi

      Vymazat
  8. Brigitko, dodatečně přeju jen a jen to nejlepší, ať Ti Tví blízcí dělají samou radost, máte se jako v pohádce a jste zdraví:-) No a ještě Ti přeju, aby každý Tvůj den byl tak krásný, jako ten narozeninový:-)

    Písničku mám ráda! Tomáše Kočka a jeho kumpány a krásné slečny taky, celá naše rodina:-) Můj taťka je takový družný, že ho jednou nebo dvakrát po koncertě, lterý měl u ná v Opavě, dotáhl až k nám domů:D fakné to bylo, milí lidé:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéééé ahoj Verunko..
      Jak dopadl jarmark?
      Díky moc za přání a posdílení zážitků s Tomem..
      Známe se spolu hodně dlouho,máme za sebou krásné zážitky, jsme ze stejného města a jsem moc ráda,že svou lásku šíří skrze svůj zpěv do světa...
      Pozdrav taťku:-)Družné lidi to já můžu:-)
      Bi

      Vymazat
  9. Ahoj Brigit. Připojuji se do řady s gratulací k tvým narozeninám a přeji ti, aby jsi mohla a dala každému dni příležitost, aby se stal nejkrásnějším dnem tvého života, aby jsi byla stále obklopena láskou a radostí.......
    Hezké a pohodové dny. Jarmila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Drahá Jarmilko..
      Slzička mi ukápla u Tvého přání..Moc Ti za něj děkuji..žití v přítomnosti a radosti..tak těžký,ale zároveň velmi hezký úkol..Díky..
      Objímám..
      Krásné dny
      Bi

      Vymazat

Děkuji Vám za návštěvu a přeji krásný den..