středa 16. května 2012

Stěhování

Krásné ráno moji milí..
Konečně máme skoro hotovo..Včera jsem si večer byla nakoupit nové květináče a závěsy,o víkendu přijede první milá návštěva a proběhne poprvé zatěžkávající zkouška nových prostor,kde se sejdeme v plném počtu celá rodina se 4 dětmi..

Řeknu vám,letošní rok nás opravdu nešetří..Na co pomyslíte to máte a musíme si dávat velký pozor nad čím přemýšlíme..
Začalo to u nás velmi nevinně..
Dořešili jsme doma další z mnoha zkoušek,ujasnili si priority a když jsem se začala opět konečně dostávat do poklidného tempa,tak mou Duši znovu rozvibrovala informace,že se budeme muset přestěhovat o pár zahrad dál,protože do našeho bytu potřebuje přemístit svou rodinu paní majitelka domu,ve kterém jsme bydleli..
Dostali jsme návrh jít bydlet místo ní do domu s krásnou zahradou,její maminkou a sestřičkou,které obývají spodní část domu..
Rodina mého manžela s rodinou Evičky,u které jsme bydleli, jsou už spoustu let spjaty přátelstvím,takže přemýšlení nebylo dlouhé,nabídku jsme přijali a během jednoho dne museli zbalit velký byt a všechny věci v něm,neboť nastoupil mistr malířský..
Dokážete si to dozajista představit a nemusím to dlouze opisovat,jak ve velkém spěchu,se dvěma malými dětmi,naštěstí to jedno odjelo na víkend jinam,balíte krabice a snažíte se najít způsob,jak se následně při vybalování zorientovat..
Náš malý synek Adam odmítl jít na hlídání,takže nám u toho vesele pobíhal:-)No prostě veselo..

Akce proběhla v sobotu,jedna domácnost vystřídala druhou a u nás ještě v den stěhování schly barvy na stěnách:-)
Závratné tempo vybalování se zpomaluje a já si začínám uvědomovat,že toto bylo první stěhování,které jsem vědomě ovlivňovala svými myšlenkami a snažila se tuto velkou změnu v životě mé rodiny přijmout s pokorou a bez zbytečných stresů..
Samozřejmě jsem neskutečně unavená,nemůžu spát,mé tělo nefunguje a nevypadá,tak jak by mělo,abych se cítila skvělě ,ale věřím,že za pár dní se z toho okřešeme a začneme si všichni uvědomovat a užívat to krásné,co nám tato změna přinesla..
Některé nádhery vnímám už teď..
Naši kluci lítají venku a nezajímají se o počítač ani televizi,místo toho si založili housenčí farmu:-)
Stále je plný dům lidí,takže pocity osamění nehrozí a získali jsme do života další dvě spřízněné Duše,od kterých se budu učit a určitě jim něco i předávat..
Máme tady pejska,kterého miluji od prvních chvilek zde a výhled,který stojí za to:-)

Změny jsou pro většinu lidí stresující a únavné..plné strachu co bude..tentokrát jsem ten strach necítila a bylo to velmi osvobozující..akorád jeden den se mi stále chtělo plakat,protože emoce neměly prostor proudit..
A víte co?
Zase jsem si uvědomila,jak mám skvělého a úžasně schopného manžela,který mě v tom nenechal a postavil se k věci,jako velký mužský..
Pořád ho miluji a těším se,až se přestěhujeme,už doufám naposledy,do našeho vysněného domu:-)

Mějte se moc krásně moji milí..
Až opadne únava zase se ozvu..

Letošní rok je ve znamení akce..Nebojte se jí..Vědomě si tvořte svůj život..Já se o to taky snažím:-)
Mějte se co nejlépe
Brigit

10 komentářů:

  1. Ahoj Brigit,
    želám Ti aby sa Vam v tom novom domove dobre bývalo :)...zmeny v živote sú niekedy dobré a netreba sa ich báť...maj sa krásne :)))

    OdpovědětVymazat
  2. Drahá Brigitko,
    váš nový domov je určitě jako v pohádce. Když už kupuješ květináče a záclonky, tak to je poznat, že ten největší kus práce se stěhováním a tak dál, máš za sebou a teď už jen budeš péct bábovky a spokojeně se usmívat nad krásným, novým bydlením!
    Ať jste v novém všichni moc a moc šťastní!
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Vivinko.
      Kéž by si měla pravdu..Záclony visí na neumytých oknech a kytky jsem si položila na parapet v nových květináčích z čirého zoufalství,abych měla pocit krásy:-)Jde to s dětmi pomaličku a už teď vím,že až se konečně zabydlím a zůtulním to tady k obrazu s vému,tak nás opět čeká stěhování:-)tentokrát snad už poslední,do našeho domu..
      Děkuji ti za podporu milá..Krásné dny
      Bi

      Vymazat
  3. Gratuluji k tak rychlému stěhování - akce kulový blesk .. a závidím možnost zahrady :) .. a věřím, že na to, na co moc myslíme, se do našeho života dostane ..

    Hezký den ..

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Ally..
    Děkuji za návštěvu u mě a Tvůj komentík..Je to tak..na co myslíme.to se stane,jen je někdy velmi těžké udržet si jen krásné a pozitivní myšlenky:-(
    Máš krásný blog,určitě se potkáme častěji..
    Měj se hezky
    Brigit

    OdpovědětVymazat
  5. ahoj pozyvam ta ku mne na giveaway
    http://mademoiselleiva.blogspot.com/2012/05/giveaway-4.html
    iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Ivi..
      Vítám Tě u mě..Určitě juknu..Děkuji.
      Měj se krásně
      Brigit

      Vymazat
  6. Já osobně se změn hodně bojím, nemám je ráda. Jsem hrozně divný člověk, někdy mám panickou hrůzu si jít objednat i pití. =( nevím, čím to je. prostě mě někdy sevře uvnitř takový pocit a nemůžu se ho zbavit. To co píšeš je moc pěkné. Je fajn, když člověk ví, že to co dělá, je změna k lepšímu. Uričtě to máte moc utulné a bude se vám tam líbit.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Dullsinko:-)
    Ty mě tedy začínáš zajímat:-)Dokud jsem nepotkala svého současného muže,tak jsem se do velkých změn také takto rychle nehrnula:-)je to myslím přirozené a běžné,že se vetšinou bojíme neznámého..Uvidíme co nám nové bydlení přinese..Zatím stále zabydluji a zůtulňuji a časem snad udělám i nějaké fotky..
    Měj se moc hezky
    Brigit

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za návštěvu a přeji krásný den..