sobota 9. března 2013

Nová láska..

Hvězda pro Tebe-Evička Lipinová

Krásné nedělní ráno vám všem..
Konečně zase s vámi..Stýskalo se mi..
V mé hlavě však bylo pusto prázdno,stejně jako v mém bolavém srdci..
Jak už to tak v životě bývá,tak se vždy přihodí věci špatné a následují i věci krásné,aby nám pomohly zvládnout situaci..Rovnováha musí být..
Někdy jsou to jen maličkosti,ale když je uvidíte,stačí jen uchopit,zaradovat se a poděkovat..

Konečně i mě vyšla další hvězda a začala zářit v srdíčku..
Mám novou lásku..
Začnu trošku zeširoka:-)Před rokem jsem potkala úžasnou dámu,paní,přítelkyni a hlavně mou nynější učitelku Marušku Janšovou..
Tato úžasná žena se věnuje tarotové numerologii..
Nikdy jsem neměla vztah k číslům,k matematice už vůbec ne..Ani mě nikdy nezajímaly numerologické rozbory..Moc jsem tomu nevěřila..
Do chvíle,než jsem potkala Marušku..
Učí ostatní používat energii čísel a využívat v běžném životě..
Pomocí tarotových karet,pohádek a jiných symbolů učí porozumnět sobě a druhým,učí motivovat,zvládat a využít pro sebe i pro ostatní vše co nám čísla a jejich energie nabízí..
Před nedávnem jsem u ní absolvovala kurz a teď jen počítám:-)
Lidi,dny,roky,události,čísla domů:-)
Ve spoustě věcí se mi ulevilo,spostu věcí jsem díky číslům pochopila..
Dokonce i svého muže,který má tolik vůdcovské energie a nesnese vůbec žádné omezování,což rodinný život bezesporu přináší,když se žije poctivě,že je pro něj nejednodušší odejít,než zkusit zvládnou pochopit a uchopit své dispozice..
Navíc prožíval a prožívá rok rodiny a lásky,kdy veškerá energetická podpora proudí právě k tomuto tématu..
Jen chtít pochopit ..Nezlobím se na něj..Stále ho mám v srdci..

S čísly se i nasmějete...Má milá sestřenice nemá vztah k uklízení a její manžel nemá rád,když ho kontroluje a požaduje po ní úklid:-)
Laškovně se kvůli tomu neustále dobírají..
Když jsem spočítala jejich data,bylo jasné,že Darinka uklízet zřejmě nezačne,ale potkala úžasného partnera,který to dozajista zvládne:-),protože má řídící schopnosti a bude to umět uřídit:-)
Díky numerologii můžete pochopit lépe sebe a také jiné lidi,jejich chování vůči vám a porozumnět nejrůznějším situacím..
Jsem 9 ze dne a potřebuji všechno pochopit,uchopit,zpracovat a pak můžu jít dál..
Numerologie mi v tom velmi pomáhá...
Děkuji Marušce,že jsme se potkaly a rozsvítila v mém srdci novou hvězdu poznání..
A co vy,jak to máte s čísly?

Mějte krásné dny
Dnes máme den 19,což je v tarotu slunce,takže se radujte ze všeho co děláte,protože vnitřní pohoda je to nejcennější co můžeme sami sobě dát..Buďte na sebe hodní..
Bi

10 komentářů:

  1. Moc mě těší, že jsem si u tebe zase mohla přečíst inspirativní a hlavně milý a optimistický článek! :-) Chyběla jsi mi na síti :-)
    Čísla a já máme dosti ambivalentní vztah. Ačkoliv mě čísla fascinují, nebyla jsem zatím schopná pustit si je blíž k tělu a dovolit jim promluvit :-) Třeba to časem napravím...
    Až dodělám školu, chystám se začít s tolika věcmi, že mi na to určitě čas ani energie stačit nebude, ale čísla si na seznam zařadím taky :-)
    Děkuju milá Brigit, a přeji krásné dny a brzy doufám na virtuální viděnou :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Barunko..
      Omlouvám se za své výpadky komunikace..Nějak teď občas mívám pocit,že nevím co sdělit,abych nepsala jen o svých trápeních..
      čísla jsou moc zajímavá věc..hodně mi teď pomáhají,i když po odhalení některých skutečností nastává alší fáze a tou je smíření se a odpuštění,takže stále se učím a mám na čem pracovat:-)
      Měj se moc pěkně a utíkám k tobě aspoň nakouknout..
      Bi

      Vymazat
  2. Naše milá Bi, dnes jen jediné - mám takovou husí kůži a emotivně zježené chlupy na těle, že mi odstává i můj nový svetřík :-) Děkuju za další inspirativní a za srdce chytající článek.
    S láskou Vivi
    PS: pěvecké video ve sprše bude, jen jak se trošku opálím :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Drahá Viv..
      Děkuji za milé řádky..těším se na video a Tvá další pohlazení:-)
      pa milá
      Bi

      Vymazat
  3. Bi,
    já na čísla a numerologii věřím, to víš ..... mě to vždycky vychází, už se moc těším na to až se sejdem a ty mi povíš, co nového jsi se dozvěděla .... Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Makulenko..
      Snad už příští týden..konečně jsem zabydleni a už je načase začít žít nový život:-)Těším se na setkání..ozvu se..papa Bi

      Vymazat
  4. Páni, to je zajímavé :) A hlavně, že ti to vyhovuje, baví tě to a naplnuje :) Jinak Brigit, právě u mě probíhá soutěž : http://dullsinea.blogspot.cz/2013/03/soutez.html Budu ráda, když se zúčastníš a dáš vědět o mé soutěži dalším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Dullsinko..
      díky moc za pozvání..už tam k tobě utíkám..
      papa Bi

      Vymazat
  5. Milá Brigit, moc hezky píšeš, ráda sem chodím i když nekomentuji... A s čísly tak nějak koketuji. Někdy mi dávají určitou souvislost s životním okamžikem. Měj se krásně a díky za inspirativní příspěvek. Monika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Moničko..
      Moc děkuji za návštěvy a Tvé milé řádky..Tvé stránky jsou pro mě také velkou inspirací a častým pohlazením:-)krásné dny..
      Bi

      Vymazat

Děkuji Vám za návštěvu a přeji krásný den..