sobota 13. října 2012

Srdéčko






Krásné ráno vám všem milí moji..

Jak už to tak bývá,když nám není veselo, většinou se najde něco,nebo někdo,aby nám ukázal,jak je ten svět a život úžasný a stojí za to si ho užívat..
V mých těžkých dnech minulých ,mi jednoho večera přišla zpráva od mé drahé,nejen blogové přítelkyně Mimosky http://mi-mo-ska.blogspot.cz/,která psala,že mám u ní na stránkách překvapení:-)
Čekalo mě tam toto krásné srdéčko..
 Děkuji Ti drahá moje , jak mi pomáháš,za Tvé postřehy , pomoc a také za Tvou lásku sesterskou:-)
Tož jsem uronila slzu štěstí a horko těžko přemýšlela,komu,že já další dvě srdéčka pošlu..

Mám vás všechny tolik ráda!!
Říkala jsem si," nechám to plynout, však ono mi nějaké jméno dojde samo v mé mysli"..
Chvilka napětí,jěště musím něco udělat:-)



... pokud cítíte, že je na světě bytost, která si zaslouží obyčejné a jedno z nejhezčích slov na světě "děkuji", vytvořte nový příspěvek, zkopírujte obrázek, tento text, vložte jeho blog adresu,upozorněte jej na tento odkaz v jeho komentáři a vyznejte se mu. Stačí jedno slovo nebo 100, je to na Vás. Pošlete to 2 lidem, jako symbol dvou rukou, kteří si mají pomáhat. Co můžete uděláte dnes, neodkládejte na zítra. Kdo ví, co bude zítra. Své pocity a emoce co nosíte v sobě, patří světu a lidem kolem nás. Dejte mu - jim je. Děkuji!

Ráda bych touto cestou poděkovala  drahé Míši-Mimosce,od které jsem srdéčko pomoci dostala,své intuici,své duši a svým andělům,kteří nade mnou v tomto roce obzvláště,drží ochrannou stráž..
Děkuji také svým dětem a manželovi,za ty lekce,které od nich dostávám a díky nimže se stávám stále silnější... 

A ty dvě,jejichž pomoc přišla opět z čistého srdce a v pravý čas, jsou pro mě
jejíž humor je pro mě nakažlivý, uvolňující a jejíž životní zkušenosti jsou mi velkou inspirující a posilují mě..Děkuji Ti Daníčku..Jsem ráda,že jsme se našly..
S Jitkou se známe poměrně krátce,ale její přístup k životu a upřímnost s jakou přistupuje k okolí a myslím,že hlavně k sobě,mě nadchla..Navíc mi v těžkých chvílích poslala nádhernou a pro mě v tu dobu velmi potřebnou modlitbu..Děkuji Ti z celého srdce.. 
Také bych velmi ráda poděkovala vám všem,kteří ke mě chodíte,za vaši skvělou energiii,kterou tady necháváte a nádherné komentáře,kterými se mi svěřujete se svými názory a trápením..
Mějte všichni jen ty nejveslejší dny bez chmur a smutků,jen s radostí a láskou..
Bi

Ps..Absolutně netuším,jak se mi stalo,že mám druhou část podloženou bíle???!
Nevím,jak se toho zbavit,jen vím,že chci srdéčka předat dál,tak se asi vesmír rozhodl,že to bude "velmi "viditelné..Omlouvám se za estetickou stránku věci..Krásný večer
Bi


6 komentářů:

  1. Děkuji za srdíčko a k tomu Tvému přidávám přání, aby co nejdéle vydržela jeho pozitivní energie, kterou je bohatě naplněno. Bojovat a nevzdávat se vyplatí, třeba za to jednou poděkujem. Věřím... :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Drahá Jituško..
      Děkuji ti za všechno..Ty ve mě tu pozitivní energii dosti významně rozviřuješ:-)
      Krásné dny..
      Bi

      Vymazat
  2. To je jedno, že netušíš jak se ti to stalo, je to změna a zajímavé...=) Jinak hlavu vzhuru. Všichni co k tobě chodíme tě máme rádi =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I ty jedna milá Dullsi..
      Díky za povzbuzení..Taky jsem moc ráda,že Tě tady mám..
      Bi

      Vymazat

Děkuji Vám za návštěvu a přeji krásný den..